Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

Четвер, 4 червня 2020, 12:20

Шмигалю призначили нових міністрів

Денис Шмигаль

Верховна Рада призначила мініста культури та інформаційної політики й віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Сьогодні, 4 червня, Верховна Рада проголосувала за призначення нового мініста культури та інформаційної політики України та віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Призначення підтримали 263 та 255 народних депутатів відповідно. 

Відтак, новим міністром культури став нардеп Олександр Ткаченко, який до цього був в.о. голови комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Натомість Ольгу Стефанішину призначили на посаду віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України замість Вадима Пристайка. 

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра та проголосувала за призначення нового складу Кабінету міністрів України, який очолив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Усі міністри уряду відмовились від своїх премій до кінця 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.