Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Шипов

Перший Західний

Четвер, 4 червня 2020, 13:10

Шипов очолив психіатричну лікарню Заклад

Юрій Шипов

Юрія Шипова призначили директором Львівської обласної психіатричної лікарні "Заклад".

Сьогодні, 4 червня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директора комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради "Львівська обласна психіатрична лікарня "Заклад". Це рішення підтримали 42 депутатів.

З Шиповим мають укласти контракт терміном на 5 років.

Юрій Шипов з 2020 року є в.о. директора сихіатричної лікарні "Заклад", працював у Миколаївській районній лікарні, він є лікарем-стоматологом ЛНМУ імені Данила Галицького та головним лікарем ТзОВ Міжнародна медична група "САЕЗ".

Також з 2016 року Шипов є депутатом Тростянецької ОТГ, голова комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства.

У 2019 році Шипов отримав 57 687 грн доходу, він будує житловий будинок у Миколаєві, має по одному будинку у Миколаєві та селі Рибник цього району, а також 4 земельні ділянки у Миколаєві та Рибнику.

Минулоріч Шипов купив авто Land Rover Freelander 2001 року випуску, однак вартість автівки у декларації не вказав.  

Зазначимо, раніше цю лікарню очолював Сергій Гейшев, який у квітні 2019 року звільнився з посади.  

Додамо, 19 листопадапід час сесії Львівської обласної ради депутати не дозволили реорганізувати Львівську психіатричну лікарню та перенести її у село Заклад на Миколаївщині. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.