Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велопробіг

Четвер, 11 червня 2020, 14:10

Третю річницю безвізу відзначили велопробігом прихильників Порошенка

велопробіг

У Львові відбувся велопробіг з нагоди третьої річниці отримання безвізового режиму в Україні з Європою.

Сьогодні, 11 червня, понад 50 дітей та дорослих, попри карантин, взяли участь у велопробігу з нагоди третьої річниці отримання безвізового режиму в Україні з Європою.

Про це повідомив кореспондент Варіанти.

"Ми вирішили відсвяткувати третю річницю отримання безвізового режиму в Україні, бо це відкриває нові можливості для українців. Учасниками забігу  стали усі охочі, котрі підписались на подію у Фейсбук на сторінці Європейської солідарності, а також федерація велосипедного спорту у Львові", - розповів Богдан Юрків, представник Солідарної молоді Львівщини.

Також для учасників організували флешмоб, у якому учасники кріпили свої фото з подорожей Європою, а найактивнішому подарували парасолю.

"Три роки тому українці стали вільними. Наш паспорт з тризубом став перепусткою до вільного світу. І я переконаний, те, що було зроблено три роки тому, Україна уже ніколи не віддасть, і сьогоднішній безвиїзд, який хоче організувати влада, нічого їй не дасть, бо українці народились вільними", - аргументував позицію щодо сьогоднішнього заходу депутат Верховної Ради від ЄС, Олег Синютка.

Олег Синютка

Нагадаємо, 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.