Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конференц-готель

П'ятниця, 12 червня 2020, 12:42

Біля церкви Святого Андрія на вулиці Шевченка збудують новий готель

конференц-готель

Виконком дозволив збудувати 5-поверховий конференц-готель майже впритул до церкви Св. Андрія на вул. Шевченка.

Сьогодні, 12 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво Вікторією Левицькою і Василем Левицьким конференц-готелю на вул. Т. Шевченка, 62, 64 у Львові.

Конференц-готель зведуть на земельній ділянці площею 0,2253 га, яка перебуває у приватній власності і призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. 

Згідно з візуалізацією, готель знаходитиметься на ділянці , де зараз розміщується одноповерзова будівля, зразу біля церкви Святого Андрія Первозваного ПЦУ. Він складатиметься із двох частин, висотою 22 метри у найвищій точці та 9,5 метрів – у найнижчій. За попередніми підрахунками, готель матиме 5 поверхів.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 та зона Ж-4 – зони багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними порталу YouControl, львів'янин Василь Левицький, спільно із мешканцем Івано-Франківська Олександром Островським, є кінцевим власником львівської будфірми ТзОВ "Лев Девелопмент", заснованої у 2017 році.

У листопаді 2019 року виконком міськради дозволив цій будфірмі звести апарт-готель на вул. Т. Шевченка, 73-А, 73-В, 73-Д у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.