Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. Малоголосківській

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 червня 2020, 14:41

На Малоголосківській забудовнику скасували містобудівну документацію через численні порушення

забудова на вул. Малоголосківській

Виконком скасував дозвіл на будівництво компанії MS на вул. Малоголосківській через численні порушення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 12 червня, виконавчоий комітет скасував містобудівні умови та обмеження компанії MS на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Малоголосківській через численні порушення.

Як пояснив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, раніше за ініціативи депутата Львівської міської ради Любомира Босаневича цій компанії додатково передали суміжну ділянку на вул. Малоголосківській, незважаючи на зауваження управління земельних ресурсів міськради.

Наразі компанія змушена припинити будівництво, а міськрада направить усі документи про виявлені порушення у поліцію.

"Ми можемо побачити, що один будинок компанії МS там є вже збудований, але коли приймалась земельна ухвала, то фактично один об'єкт вже будувався, та за юридичною особою була закріплена відповідна ділянка. Водночас, за ініціативою депутата Львівської міської ради Любомира Босаневича було передано тій компанії ще одну суміжну земельну ділянку. Тому це викликає дуже багато питань з точки зору законності та справедливості цього процесу" – додав Любомир Зубач.

Нагадаємо, наприкінці травня виконком заборонив будувати нові житлові будинки у мікрорайоні "Під Голоском", поки тут не вирішать проблему траспортною інфраструктурою та зведенням шкіл і дитячих садочків.

на вул. Малоголосківській

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.