Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Понеділок, 15 червня 2020, 15:59

Львів'яни вимагають зробити безкоштовним проїзд у маршрутках міста

львівські маршрутки

Мешканці пропонують зробити громадський транспорт Львова безкоштовним для всіх категорій громадян.

12 червня, на порталі е-петицій Андрій Гунц зареєстрував петицію з вимогою зробити громадський транспорт для львів'ян безкоштовним.

За словами автора петиції, необхідно скасувати плату за проїзд у всіх маршрутах громадського транспорту для всіх категорій громадян.

"Скасувати плату за проїзд у всіх маршрутах громадського транспорту (в тому числі приміських), які курсують в межах міста, для всіх категорій громадян. Тобто повністю скасувати плату за проїзд в межах міста. Якщо Європа, то Європа" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 5 голосів із 500 потрібних, а до кінця збору підписві залишилося ще 57 днів.

Зазначимо, станом на сьогодні проїзд у громадському транспорті міста для пенсіонерів залишається платним. Міський голова Львова Андрій Садовий раніше заявляв, що безкоштовний проїзд для пенсіонерів можуть відновити з 22 червня.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.