Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Добош

Фб Юрія Добоша

Понеділок, 15 червня 2020, 14:29

Юний юститут Добош скаржиться на корупційний маховик репресій

Юрій Добош

Керівник львівської юстиції Юрій Добош заявив про спроби звільнити його з посади через неналежне виконання обов'язків і перевищення повноважень.

Про це повідомив керівник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юрій Добош на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Люди нові – підходи старі. Без нотки сорому та з відвертим цинізмом при світлі дня продовжується пресинг. Сьогодні мене було енний раз викликано в Київ. Цього разу для ознайомлення з поданням дисциплінарної комісії. Її висновок – неналежне виконання мною обов'язків та перевищення службових повноважень. Рекомендовано до звільнення" – написав Добош.

За його словами, аргументи дисциплінарної комісії є безпідставними.

"Справжня причина все та ж – я не даю красти та заблокував корупційні схеми у державній виконавчій службі" – додав Юрій Добош.

Нагадаємо, наприкінці 2019 року Юрія Добоша визнали переможцем конкурсу на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України. Він у 2013 році закінчив ЛНУ імені Івана Франка за спеціальністю "Правознавство". Працював з 2012 року стажером в Arzinger, з 2014 року помічником юриста у Wragge Lawrence Craham & Co (Англія), а з 2014 року – юрист АО "ЮФ "Василь Кісіль і Партнери".

Добош з вересня 2019 року був штатним радником Маркіяна Мальського. Також він був помічником депутата Львівського обласної ради 6-го скликання Пилипа Пилипенка (ВО "Свобода").

У 2018 році Добош жив без доходів, але придбав нову Audi A5 за 1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.