Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

промовідео

Вівторок, 16 червня 2020, 12:55

Львівська ОДА презентувала промовідео туристичної Львівщини

промовідео

Львівська ОДА представила чотири проморолики туристичних локацій Львівщини, об'єднаних назвою "Де мої туристи?".

Презентація відбулась сьогодні, 16 червня, у приміщенні закладу "Копальня кави", – повідомляє кореспондент Варіанти.

Проморолики створювались з метою популяризації туристичних об'єктів Львівщини та збільшенню туристичних потоків з інших регіонів України та закордону.

У чотирьох роликах, тривалістю хвилину, зображено 18 туристичних локацій, котрі згруповані за наступними напрямками: лікувально-оздоровчий туризм, історико-пізнавальний, активний та гастрономічний туризм.

До зйомки були залучені власники та безпосередньо працівники тих туристичних локацій, котрі зображувались у відео.

Презентували відео заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Холод, начальниця управління туризму Львівської ОДА Наталя Табака та режисер промороликів Тарас Дронь.

 
"Подорожуй Львівщиною – Відкривай себе!" – таким буде головне гасло цьогорічного сезону, а актори на відео зітхають фразу, власне назву промороликів "Де мої туристи?". 
 
Додамо, що у травні  Львівська ОДА розробляла стратегію виходу з кризи туристичної галузі області й мала намір відкрити туристичний сезон з 1 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.