Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Вівторок, 16 червня 2020, 15:47

Козицький очолить рух маленьких зеленських на Львівщині

Максим Козицький

Максим Козицький погодився очолити Львівський обласний осередок партії Слуга народу.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я спілкувався з президентом, з лідерами партії й повністю поділяю їхнє бачення на розвиток країни: здоровий прагматизм, мінімум популізму, закон понад усе. І тому я ухвалив рішення влитися в партію Слуга народу й очолити процес її творення на Львівщині, як політик і державний діяч" – написав Максим Козицький.

Він почснив, що рішення про його призначення ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку, також його кандидатуру затвердила Вища рада партії.

Зазначимо, раніше нардепка від Слуги народу Євгенія Кравчук повідомляла, що очолити організацію партії на Львівщині довірили Максиму Козицькому, а нардепи Ростислав Тістик, Орест Саламаха, Юрій Камельчук і Святослав Юраш увійдуть у раду Львівської обласної організації партії Слуга народу.

Додамо, на початку червня партія представила голів та членів рад дев’яти обласних та одного міського осередку, тоді головою Львівського обласного осередку партії Слуга народу назвали Ростислава Тістика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.