Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 16 червня 2020, 12:32

Слуга народу пропонує кандидатуру Козицького на голову обласного осередку партії на Львівщині

Максим Козицький

Максиму Козицькому запропонували очолити Львівський обласний осередок партії Слуга народу.

Про це заявила народна депутатка від партії Слуга народу Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу "Перший Західний".

"Уже було рішення вищої ради партії, що довірять очолити власне організацію голові Львівської ОДА Максиму Козицькому. Але офіційно про це рішення буде трошки пізніше оголошено, бо попросив пан Максим більше часу, зважаючи на складну ситуацію з коронавірусом в Львівській області. Він також хотів би зробити презентацію, презентувати команду, але трошки відтермінувати" – заявила Євгенія Кравчук.

За її словами, нардеп Ростислав Тістик увійде у раду обласної організації партії "Слуга народу" на Львівщині, так як й нардепи-мажоритарники Орест Саламаха і Юрій Камельчук, а також Святослав Юраш.

Додамо, на початку червня партія представила голів та членів рад дев’яти обласних та одного міського осередку, тоді головою Львівського обласного осередку партії Слуга народу назвали Ростислава Тістика.

"Львівська область не залишиться без очільника. Такі-от процеси не такі прості і очевидні, як з іншими областями і це свідчить тільки про те, що ми дійсно хочемо обрати кандидатуру – сильну людину, бо ми розуміємо, шо, в принципі Львівська область чи не єдина, на виборах парламентських і президентських, дала найменше підтримки нашій політсилі. І ми б хотіли достукатися до серцець львів'ян і мешканців Львівщини" – пояснила Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Козицький до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2015 році Максим Козицький балотувався до Львівської облради від партії "Самопоміч", але не пройшов. Детальніше про склад партії можна дізнатися у статті Варіантів "Самопоміч рустикальна".

Також раніше голова Львівської ОДА висувався "Фронтом Змін" кандидатом у депутати до Львівської міської ради по одномандатному округу №9.

У 2019 році Козицький задекларував 2,4 млн грн доходу, 1,6 млн грн готівки та компанії у сфері зеленої енергетики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.