У ще одного судді Личаківського районного суду Львова підтвердили Covid-19

середа, 17 червня 2020 р. о 13:00

ПЛР-тестування виявило коронавірус у одного із суддів Личаківського районного суду, ще частина працівників очікує на результати аналізів.

Про це повідомляє прес-служба Личаківського районного суду Львова.

Сьогодні, 17 червня, у одного із суддів Личаківського районного суду підтвердили коронавірус.

"За результатами проведення ПЛР-тестування у ще одного судді виявлено РНК вірусу SARS-CoV-2. За результатами проведення імуно-ферментного аналізу антитіла до вірусу SARS-CoV-2 виявлено в одного працівника. Крім цього, ще частина працівників суду очікує на результати аналізів" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 7 червня Личаківський районний суд Львова призупинив роботу через зараження одного з суддів коронавірусом. Також 16 червня Covid-19 підтвердили у судді Сихівського районного суду Львова.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Станом на сьогодні у області підтвердили 3227 випадків зараження коронавірусом.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024