Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФК Рух

ua-football.com

Понеділок, 22 червня 2020, 09:30

У клубі Козловського зафіксували спалах Covid-19

ФК Рух

У львівському футбольному клубі Рух виявили чотири впадки інфікування коронавірусом.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух. 

За результатами проведеного ПЛР-тестування у двох захисників, півзахисника та одного працівника Руху виявили Covid-19. Також ще у кількох футболістів підозрюють коронавірус.

"Футбольний клуб Рух одразу ж повідомив про це медично-спортивний комітет Української Асоціації футболу, а також проінформував Професіональну футбольну лігу. ФК Рух звернувся в УАФ та ПФЛ з проханням перенести матч 20-го туру Першої ліги Рух – Агробізнес на пізніший термін" – йдеться у повідомленні клубу.

Зараз команда перебуває на самоізоляції. Найближчим часом футболісти, тренерський штаб, персонал клубу пройдуть повторне ПЛР-тестування на наявність COVID-19.

 

Нагааємо, з 15 червня Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.