Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 23 червня 2020, 11:05

Дубінський проти Садового у якості кандидата на мери Львова від Слуги народу

Андрій Садовий

Олександр Дубінський підтвердив, що у партії "Слуга народу" розглядається варіант підтримки Андрія Садового на виборах мера Львова.

Про це повідомив колишній журналіст телеканалу 1+1 і народний депутат із фракції партії Слуга народу Олександр Дубінський на своєму каналі у Youtube.

"Я сьогодні дізнаюсь про те, що ходять чутки, надіюсь чутками вони й залишаться, що мер Львова Садовий може піти на вибори під прапором Слуги народу. Для мене це абсолютний парадокс і нісенітниця" – заявив Олександр Дубінський.

За його словами, Андрій Садовий є не лише міським головою Львова, але й  ідейним лідером партії Самопоміч, яка була "бенефіціаром всього того, що відбувалося в країні протягом 2014-2019 років, й проти чого ми виступали, коли йшли до своїх виборців і говорили про те, що ми інші".

"Ми зараз фактично висуваємо, поки це ще не офіційна інформація, людину в мери Львова, яка сповідувала ту ідеологію, яку ми намагалися побороти і побороли за допомогою наших виборців. Тоді не за горами висування Кличка від партії Слуга народу, також Порошенка можемо кудась відправити тоже від партії Слуга народу... Висування цих людей означає, що таким чином ми легалізуємо всі їхні дії за останні 5 років, а ми із зовсім іншим лозунгом йшли на вибори у 2019 році. Відповідальність за те, що вони зробили,має лежати на них. Я б не хотів з ними змішуватися" – додав Олександр Дубінський.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня.

Додамо, Львівський обласний осередок партії Слуга народу очолить голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.