Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

негода на Львівщині

Четвер, 25 червня 2020, 15:14

Львівщина отримає 10 мільйонів на боротьбу із підтопленням

негода на Львівщині

Уряд виділив 10 млн грн для надання допомоги населенню у Львівській області внаслідок повені.    

Сьогодні, 25 червня, на своєму засіданні Кабінет міністрів України виділив 672 млн грн з резервного фонду держбюджету для надання допомоги населенню Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Львівської областей та відновлення їх після повеней.

Зокрема, Львівська область отримає 10 млн грн, Івано-Франківська – 480 млн грн, Чернівецька і Закарпатська – по 30 млн грн.

Також ще 92 млн грн виділили для Держводагентства, а 30 млн грн – для Держлісагентства.

Крім цього, окрему суму в 82 млн грн уряд виділив для силовиків, які задіяні в ліквідації наслідків повені: 41 млн грн спрямують ДСНС, 22 млн – Національній гвардії та 19 млн – Національній поліції.

Зазначимо, впродовж 23-24 червня внаслідок сильних дощів на території Стрийського, Жидачівського, Старосамбірського районів було підтоплено 110 житлових будинків, 4 ділянки доріг, 114 га сільськогосподарських угідь, 110 підвалів житлових будинків, 168 присадибних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.