Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

"Берегиня"

Фб "Берегиня"

П'ятниця, 26 червня 2020, 10:15

Участь у фестивалі української культури Берегиня візьмуть майже три тисячі учасників

"Берегиня"

Майже три тисячі учасників зголосились до участі у VII-му Міжнародному конкурсі-фестивалі української культури "Берегиня".

2 782 учасників з 12 країн світу представлять свої творчі роботи в рамках VII-го  Міжнародного конкурсу-фестивалю української культури "Берегиня", який вчора розпочав свою роботу в Словенії.

Про це Варіантам повідомила засновниця фестивалю, голова Спілки українців Словенії "Берегиня" Галина Маловшек.

"Це – найщасливіший день в моєму житті. До участі у міжнародному фестивалі зголосились учасники з 12 країн світу. Я сподіваюсь, що наш фестиваль  подарує їм море незабутніх емоцій, позитиву і жодних розчарувань",  – сказала вона.

Галина Маловшек наголосила, що цьогоріч "Берегиня" став першим міжнародним он-лайн фестивалем української культури.

"Насправді, організувати і провести такий міжнародний захід он-лайн було надзвичайно складно. Це потребувало від організаторів нового досвіду. Але ми з тим справились. Протягом п’яти  днів роботи фестивалю ми не лише будемо  презентувати творчий доробок його учасників, але й активно спілкуватись, знайомитись, занурюватись у атмосферу тепла та фестивального життя", – додала вона.

VII Міжнародний конкурс-фестиваль "Берегиня" відбувається дистанційно з 25 по 29 червня і завершиться Гала-концертом оголошення переможців.

Співорганізаторами фестивалю цього року виступила Міжнародна мережа "Разом для Молоді". 

До участі у фестивалі запрошені хореографічні, вокальні, інструментальні, театральні колективи, майстри, художники,  солісти та малі форми, що працюють в різних жанрах мистецтва з усіх областей України, а також із за меж України, мистецькі колективи української діаспори світу, участь безкоштовна.  

Виступи учасників переглядають члени міжнародного журі з числа заслужених діячів культури, народних артистів, продюсерів.

Долучитись до фестивалю можна на сторінці Міжнародний фестиваль-конкурс Української культури в Словенії "Берегиня" в соціальній мережі Фейсбук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.