Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 26 червня 2020, 15:14

Польський перевізник відновлює авіарейси до аеропорту Львова

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія LOT відновлює польоти в три українських міста, серед яких є Львів.

Про це повідомляє Польське радіо.

Польський авіаперевізник LOT оголосив про відновлення польотів на майже 70 напрямків до кінця серпня цього року. У переліку заплановані рейси у три  українських міста, зокрема, до Львова.

Відтак, регулярні рейси LOT, відновлені в липні, включають рейси до Великобританії, Києва, Львова, Одеси, Белграда і Стамбула.

Літаки LOT літатимуть 7 раз на тиждень з середини липня. З 15 липня пасажири зможуть літати в Німеччину, Францію, Іспанію, Данію, Швейцарію, Хорватію, Словенію, Естонію і Латвію. Перевізник також планує запустити регулярні сполучення з Великою Британією.

LOT оголосила в цілому 130 нових літніх сполучень з Варшави і 9 регіональних портів. Раніше перевізник оголосив про відновлення 20 регулярних сполучень з 1 липня.

З середини липня можна буде літати з варшавського аеропорту імені Шопена сім разів на тиждень в Мюнхен, Штутгарт, Франкфурт, Гамбург, Париж, Копенгаген, Мілан, Цюріх і Женеву.

Зазначимо, 19 червня аеропорт "Львів" відновив роботу, прийнявши перший рейс лоукоста Wizz Air з Дортмунда.

Нагадаємо, через продовження карантину 16 і 17 червня аеропорт "Львів" тимчасово не здійснював прийом та відправлення внутрішніх та міжнародних авіарейсів.  

Як раніше повідомляла гендиректор аеропорту Львова Тетяна Романовська, після запуску повноцінної роботи вони зможуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року. 

Додамо, з 15 червня в Україні відновили міжнародне пасажирське авіасполучення, а ще 12 червня уряд відкрив пункти пропуску в аеропортах і дозволив в’їзд іноземцям. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.