Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 3 липня 2020, 12:00

SkyUp скасувала два рейси до Львова

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія SkyUp скасувала внутрішні рейси з аеропорту Львова до Києва та Харкова.

Про це повідомляє Аvianews.com. 

Авіакомпанія SkyUp відмовилася від виконання трьох внутрішніх рейсів. Зокрема, авіакомпанія скасувала рейси з Києва до Львова і Харкова, а також з Харкова до Львова.  

SkyUp назвала три основні чинники, через які вирішила скоротити раніше анонсовану внутрішню програму. Це нерентабельність (внутрішні рейси субсидуються за рахунок міжнародних рейсів, а наразі авіакомпанія відновлюює польоти за кордон тільки в три країни – Туреччину, Єгипет і Албанію), зниження продажів при підвищенні мінімальної ціни квитків 500 грн та карантинні обмеження, які вимагають впроваджувати нові заходи безпеки.

Відтак, авіакомпанія SkyUp наразі виконуватиме такі рейси:

- Київ-Одеса-Київ: щодня;

- Київ-Запоріжжя: щодня, крім суботи;

- Запоріжжя-Київ: щодня, крім неділі;

- Харків-Одеса-Харків: понеділок, середа, четвер, субота;

- Львів-Херсон-Львів: понеділок, четвер, субота;

- Львів-Одеса-Львів: вівторок, п'ятниця, неділя.

У SkyUp заявили, що повернуть гроші, сплачені за квитки на скасовані внутрішні рейси. Також авіакомпанія має намір відправити клієнтам, рейси яких скасувала, промо-код на 10% знижку на бронювання нових польотів.

Нагадаємо, наприкінці червня Аавіакомпанія SkyUp заявляла, що літитиме зі Львова до Києва, Харкова, Одеси і Херсона.

Ччерез продовження карантину 16 і 17 червня аеропорт "Львів" тимчасово не здійснював прийом та відправлення внутрішніх та міжнародних авіарейсів. А 19 червня аеропорт відновив роботу, прийнявши перший рейс лоукоста Wizz Air з Дортмунда.

Як раніше повідомляла гендиректор аеропорту Львова Тетяна Романовська, після запуску повноцінної роботи вони зможуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року. 

Додамо, з 15 червня в Україні відновили міжнародне пасажирське авіасполучення, а ще 12 червня уряд відкрив пункти пропуску в аеропортах і дозволив в’їзд іноземцям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.