Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

джульєтка на горі Пікуй

Понеділок, 6 липня 2020, 12:50

Активісти протестували джульєтку на горі Пікуй

джульєтка на горі Пікуй

4 липня активісти під час сходження на найвищу вершину Львівщини випробували українську джульєтку - візок, який допомагає людям з обмеженими можливостями підкорювати гірські вершини. 

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Це було перше в Україні тандем-сходження мандрівників на двох джульєтках. Випробували джульєтки ініціатор проєкту On3Wheels Іван Маслюк та ветеран АТО Олексій Скиба, - зазначено у повідомлені.

Український візок для сходження є значно легшим та вдвічі дешевшим від іноземних аналогів. Він був розроблений та виготовлений завдяки ініціативі управління туризму та курортів Львова спільно з Товариством «Зелений хрест», Львівської асоціації розвитку туризму, ГО «On3Wheels»та «Veterans GO». На підтримку цього проєкту долучилися ще 80 волонтерів. Було зібрано 160 тис. грн. Джульєтка була розроблена фахівцями Львівської Політехніки та …..

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.