Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Хвистофора колумба

Середа, 8 липня 2020, 16:40

У Львові впровадили реверсний рух для розвантаження Личаківської

Хвистофора колумба

На вулиці Христофора Колумба запровадили реверсний рух для розвантаження вулиць Личаківської та Тракт Глинянський.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Відсьогодні, 8 липня,  вулиця Христофора Колумба змінюватиме напрямок руху двічі на день: практика реверсного руху у Львові впроваджується вперше. Відтепер до обіду вулиця буде односторонньою у напрямку центру, а після – до Винників.

"На виконання рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху від 04.12.2019 р., на вул. Колумба запроваджується реверсний рух – з 23.00 год до 14.00 год дозволено рух в напрямку від вул. Тракт Глинянський до вул. Ніщинського, а з 14.00 год до 23.00 год дозволяється рух від вул. Ніщинського до вул. Тракт Глинянський", – йдеться у повідомленні.

Водночас, під час виїзду на вул. Тракт Глинянський з вул. Колумба дозволено поворот праворуч та ліворуч. Ділянка вул. Тракт Глинянський від вул. Голинського до вул. Колумба, яка раніше була односторонньою, відсьогодні буде з двостороннім рухом. Для забезпечення здійснення лівого повороту нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає ділянку доріг, де заборонено зупинку.

 Нагадаємо, на вулиці Пилипа Орлика ремонтні роботи розпочнуться вже з 15 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.