Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Четвер, 9 липня 2020, 10:16

Львів’яни за пів року купили нових авто на $47 млн

авто

Впродовж січня-червня 2020 року у Львові та області придбали 1,6 тис нових автомобілів.

Кожна з цих машин в середньому коштувала $29 тис.

Сума витрат у першому півріччів регіоні склала $47 млн. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували 360 авто на суму $5,3 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестселером у Львові був кросовер Renault Duster. Крім нього були популярними KiaSportage і Toyota RAV4.

Серед зареєстрованих авто 33% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив майже 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж січня-червня 2020 року в Україні зареєстрували 37 тис нових автомобілів. Середня вартість кожного з них $28 тис. Сума витрат у першому півріччі склала $1 млрд без врахування вартості додаткового обладнання. Серед цих авто реєстрували машини преміум-класу: 12 Mercedes AMG-GT 4-Door, 9 Porsche 911, 2 BentleyFlyingSpur. Також серед моделей Rolls-Royce зареєстрували один Wraith; два Phantom та шість Cullinan.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року у Львові та області придбали 950 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $31 тис. Сума витрат у січні-березні в регіоні склала $26 млн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.