Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Неділя, 19 липня 2020, 11:55

Парламент за останній рік перестав бути центром прийняття рішень – Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Про це у коментарі телеканалу Прямий заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк. 

За його словами, українці не побачили стратегії та чітких дій влади. 

"Це сумно, бо ми втрачаємо не тільки ознаки парламентаризму, а й парламентсько-президентську модель. Сьогодні всі рішення приймаються в Офісі президента. Від початку вересня ми не відчуваємо ні стратегії, ні тактики дій української влади. До сьогодні не прийнята програма дій Уряду. Це взагалі "нонсенс", коли уряд працює більше півроку і не має програми", – додав політик. 

Михайло Цимбалюк також наголосив, що виділені кошти на боротьбу з коронавірусною інфекцією, уряд витратив невідомо на що. 

"Ми не бачимо конкретних дій влади, немає жодного плану виходу з коронавірусної кризи. Кошти парламент виділив, уряд вже половину повернув, а половину витратив невідомо на що. На сьогодні не проведено основних речей, які стосуються захисту медиків та захисту населення. Зовсім не підтримується наука, яка може виготовляти як тести, так і препарати проти коронавірусу", – переконаний народний обранець. 

Він також додав, що година запитань до уряду перетворюється в годину ганьби української влади. 

"У п'ятницю у залі Верховної Ради звітував міністр оборони, міністр країни, яка веде війну. Дивує те, що наші захисники – військові відходять на другий план, і для них вже перестали будувати нове житло. Я б хотів з оптимізмом дивитись у майбутнє, що все таки з вересня зміниться політичний розклад в парламенті. Сьогодні монобільшість вже не така монолітна, і на деякі принципові питання керівництво фракції Зеленського збирає голоси з інших груп, чи фракцій. Це є свідченням того, що відбувається позитивний процес. Депутати монобільшості, не дивлячись на відсутність досвіду, розуміють, що тиснути завжди зелену кнопку – неправильно", – сказав нардеп.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.