Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Бартатів

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 21 липня 2020, 15:30

На Львівщині п'яний водій вчинив потрійне ДТП з п'ятьма потерпілими

ДТП у селі Бартатів

У Городоцькому районі через п'яного водія сталась потрійна ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Сьогодні, 21 червня, близько 10 ранку, поблизу села Бартатів Городоцького району, нетверезий 38-річний львів'янин виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся одразу з двома автомобілями.

В результаті аварії, тілесні ушкодження отримали усі учасники ДТП: водій та 45-річна пасажирка "Рендж Ровера", 26-річні водій та пасажирка ВАЗу, а також водій "Міцубісі Галанта", котрий здійснив виїзд на зустріч. Зараз вони перебувають у лікарні, медики уточнюють їх діагнози. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Вирішується питання щодо затримання водія "Міцубісі" в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.