Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лариса Середяк

Середа, 22 липня 2020, 12:56

Участь у додатковій сесії ЗНО візьмуть 300 абітурієнтів з Львівщини

Лариса Середяк

У Львівській області на додаткову сесію зареєструвалися 300 абітурієнтів на тестування з різних предметів ЗНО.

Про це сьогодні на брифінгу щодо завершення основної сесії ЗНО-2020 повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 24 липня по 10 серпня. У ній візьмуть участь 300 осіб з Львівської області, які пропустили основну сесію ЗНО.

За словами Середяк, причини участі в додатковій сесії є різні: навчання за кордоном; особи, які перебувають в пенітенціарних установах; втрата документів; військова служба у зоні АТО; хвороба, смерть близьких осіб; перебування на ізоляції через хворобу рідних на Covid-19.

У Львівській області працюватиме 1 пункт тестування (ПТ) в закладах середньої освіти та 2 ПТ в пенітенціарних установах (Львів, Миколаїв).

"Також 31 жовтня буде проведена спеціальна сесія ЄВІ, з 11 вересня – реєстрація на офіційному сайті УЦОЯО", – додала Лариса Середяк.

Нагадаємо, 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що будуть нагороджені преміями від міста.

Раніше в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройшла з 25 червня по 17 липня. ЗНО стартувало 25 червня тестуванням з математики і завершилося 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбулося 30 червня, з фізики – 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 липня, з англійської мови – 7 липня, з історії України – 9 липня, з біології – 13 липня, з географії – 15 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.