Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Середа, 22 липня 2020, 14:46

Радикали Ляшка та НРУ об’єднались на місцеві вибори на Львівщині

Микола Іщук

Микола Іщук та Богдан Гагалюк заявили про спільний похід на місцеві вибори 25 жовтня.

Голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук та перший заступник голови Львівської обласної ради, партія «Народний Рух України» Богдан Гагалюк заявили про спільний похід на місцеві вибори 25 жовтня.

«Сьогодні ми б хотіли оголосити про те, що Радикальна партія Олега Ляшка та Народний Рух України прийняли рішення на місцеві вибори, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року, йти разом. Базовою партією стане Народний Рух України», – повідомив Гагалюк сьогодні на пресконференції у Львові.  

Основні завдання, які ставлять перед собою радикали і рухівці, це збереження кордонів України, збереження цілісної країни і її економічний ріст.

«Ми хочемо, щоб всі проукраїнські сили об’єдналися на цих виборах і змогли протистояти діючій владі, протистояти 5-й колоні Кремля і не допустити її діяльності на Львівщині», – розповів Богдан Гагалюк.  

Микола Іщук вважає, що об’єднання проукраїнських політиків сьогодні є життєво необхідним процесом для збереження Української державності.

«На часі місцеві вибори і я розумію, що сьогодні об’єднання проукраїнських політиків є життєво необхідним процесом для збереження Української державності, як би пафосно це не звучало. Тому, після проведених консультацій з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком, було прийняте рішення на місцеві вибори в межах Львівської області йти разом з НРУ і, таким чином, створити справжню команду патріотів-переможців», – наголосив Микола Іщук.

Як повідомив радикал, сьогодні РПЛ і НРУ на Львівщині мають своїх депутатів в усіх радах місцевого рівня, частина цих людей працює управлінцями в органах місцевого самоврядування.

«І сьогодні нам  важливо швидко об‘єднати людські потенціали в одну потужну україноцентриську команду на Львівщині, яка  здатна  брати на себе відповідальність за свої громади. Аби прибрати будь-які маніпуляції наших опонентів щодо цього об’єднання на місцеві вибори, заявляю, що ми всі залишаємося членами Радикальної партії і після перемоги створимо групи РПЛ в місцевих радах», – додав він.

Обидві партії також закликали усіх патріотів  України і патріотичні проукраїнські політичні сили долучатися до об’єднання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.