Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Пилипа Орлика

city-adm.lviv.ua

Четвер, 23 липня 2020, 10:28

Частину вулиці Пилипа Орлика перекриють для руху авто

вул. Пилипа Орлика

Роботи відбуватимуться на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні розпочинають роботи з реконструкції вул. П. Орлика, які відбуватимуться на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові, тому цю ділянку вулиці перекриють для проїзду транспорту.

Усі роботи виконуватиме ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор», їхня вартість – 74,9 млн грн.

Нагадаємо, проектом реконструкції вулиці Пилипа Орлика передбаченорозширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

Також підрядник проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Будуть встановлено нові опори освітлення, антипаркувальні стовпці та велостійки та ін.

Кррім цього, в рамках проекту Громадський бюджет планують реконструювати вулицю Орлика і облаштувати благостурій біля дитячої лікарні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.