Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

П'ятниця, 24 липня 2020, 11:27

Адамик вірить у перемогу Європейської Солідарності на виборах міського голови Львова

Петро Адамик

Петро Адамик переконаний, що на виборах міського голови Львова переможе кандидат від Європейської Солідарності.

Голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Петро Адамик запропонував керівнику соціологічної групи Рейтинг Олексію Антиповичу укласти парі, оскільки переконаний, що восени на виборах міського голови Львова переможе кандидат від Європейської Солідарності. 
 
"Я переконаний, що наша команда переможе на виборах у Львові, а також в тому, що саме наш кандидат буде в другому турі, і також стане переможцем на виборах міського голови. Пропоную Олексію Антиповичу парі", – сказав він. 
 
Петро Адамик наголосив, що сьогодні Європейська Солідарність у Львові – це понад 1000 партійців, які репрезентують різні прошарки населення міста. 
 
"1000 партійців – це потуга, сильна команда. В наших рядах молодь, спеціалісти  зрізних сфер, і саме це дає нам віру в нашу перемогу", – зазначив Адамик. 

 
Адамик наголосив, що партія ще не висувала кандидата на посаду міського голови Львова, оскільки має реально чимало потужних кандидатів, серед яких він озвучив імена Олега Синютки, Володимира Квурта, Микола Княжицького.  Разом з тим він не заперечив, що найбільші шанси на підтримку ЄС має Олег Синютка. 
 
"Напевно, це буде Олег Синютка. Він обов'язково пройде у другий тур виборів і точно переможе", – сказав Адамик. 
 
Нагадаємо, що згідно результатів соціологічного опитування, які вчора оприлюднила група "Рейтинг" Олег Синютка займає третю позицію (13,8%) в рейтингу кандидатів на посаду міського голови Львова поступаючись чинному міському голові Андрію Садовому та кандидату від ВО "Свобода" Руслану Кошулинському.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.