Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісу

Понеділок, 27 липня 2020, 17:00

У Галсільлісі на Старосамбірщині виявили незаконні вирубки лісу

вирубка лісу

Поблизу села Верхній Лужок екологи виявили вирубку дерев на 15 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області.

Екоінспектори провели позапланову перевірку щодо можливих незаконних рубок лісу на території Старосамбірсько-Дністрянського лісництва Старосамбірського ДЛГП ЛГП "Галсільліс" та встановили, що поблизу села Верхній Лужок Старосамбірського району, де знаходяться лісові масиви цього лісництва, незаконно вирубали дерева.

"Розрахована сума шкоди, завдана лісу внаслідок виявленої незаконної рубки становить 15 831 грн" – наголосили у Держекоінспекції.

Матеріали перевірки для вжиття заходів реагування та встановлення особи правопорушника скерують в Старосамбірське ВП Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області.

Зазначимо, минулоріч на території Львівської області загинуло 441 га лісів. Основними причинами загибелі лісових насаджень назвали вплив несприятливих погодних умов та пошкодження шкідливими комахами й хворобами, однак немає жодної згадки про незаконні вирубки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.