Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сквер на вул. Замарстинівській-Липинського

google.com.ua

Вівторок, 28 липня 2020, 16:23

У Львові передбачили більше чотири мільйони на реконструкцію скверу на Замарстинівській

сквер на вул. Замарстинівській-Липинського

У місті стартує реконструкція скверу на розі вул. Замарстинівської – вул. Липинського.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

ЛКП "Інститут просторового розвитку" розробив проект реконструкції скверу між вул. Липинського, Замарстинівською і Підрічною вартістю понад 4,5 млн грн, що передбачає оновлення пішохідних стежок, облаштування дитячого та спортивного майданчиків, а також озеленення.

Директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід уточнив, що всі дерева в сквері будуть збережені.

"Торік ЛКП "Інститут просторового розвитку" виконало проект реконструкції цього скверу разом із вул. Підрічною. Вул. Підрічна вже зроблена, проект скверу буде дуже швидко реалізований. Тут передбачається оновлення пішохідних стежок і вибір кращого маршруту через цей сквер. Крім того, будуть влаштовані два майданчики: один – інтерактивний, для дітей, з різними іграми, які будуть намальовані на асфальті, або зроблені з деякими елементами, а також другий – спортивний, що розташовуватиметься у куті скверу, де буде спортивне спорядження" – наголосив Олег Шмід.

Зазначимо, про розроблення проекту реконструкції скверу на вул. Замарстинівській ЛКП "Інститут просторового розвитку" повідомляв ще у квітні 2019 року.

Детальіше про те як львів'яни виборювали право на відновлення Замарстинівського парку можна прочитати у матеріалі "На Замарстинів за літом"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.