Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 31 липня 2020, 10:34

У Дрогобичі на хабарі затримали заступника керівника слідчого відділення поліції

хабар

Слідчий вимагав 8 000 доларів хабара за переклаліфікування злочину.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"Задокументувано неправомірні дії заступника начальника слідчого відділу одного із територіальних підрозділів Нацполіції Львівщини, який, за версією слідства, скористався службовими повноваженнями, щоб "підзаробити". "Правоохоронця" викрили "на гарячому" – коли той отримав від брата підозрюваного обумовлену суму" – наголосила Ірина Діденко.

Затримали підполковника поліції у автомобілі на вулиці Самбірській у Дрогобичі.

Як встановили у поліції, хабар слідчий отримав, щоб перекваліфікувати ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) на необережний злочин, завдяки чому підозрюваний мав отримати значно менший строк покарання.

"Наразі готуємо: підозру із правовою кваліфікацією ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, клопотання про обрання запобіжного заходу, клопотання про відсторонення від посади" – додала Ірина Діденко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.