Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Стадник

uapatriot.org

Понеділок, 3 серпня 2020, 13:27

Стадник планує вдруге очолити Стрийську РДА

Любомир Стадник

Любомир Стадник подав документи на посаду голови Стрийської РДА.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Любомир Стадник подав свою кандидатуру на посаду голови Стрийської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, 30 липня він опублікував свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Стадник зазначив, що весь його дохід у 2019 році склав 59 000 грн зарплати у ТОВ "Бетоль стандарт". Також він має квартиру у Львові на 129,2 кв.м.

Йому належить 50% від загального капіталу ПП "Роімпекс плюс" (є кінцевим власником цього підприємства) та 5% – ТОВ "Бетоль стандарт". Натомість його дружина, Ірина Стадник, володіє 51% капіталу ТОВ "Полюс плюс".

Зазначимо, ТОВ "Бетоль стандарт", що займається виробництвом бетону, Стадник володіє спільно із Ярославом Слюз.

На парламентських виборах у 2019 році балотувався він партії "Патріот", засновником якої є колишній заступник в.о. Генерального прокурора Микола Голомша (у квітні-травні 2007 року Голомша очолював прокуратуру Львівщини), був заступником голови цієї партії, а у 2015 році він брав участь у місцевих виборах до Стрийської радонної ради від партії "Блок Петра Порошенка". Крім цього Стадник був помічником депататки ВРУ 7 скликання (2012-2014 рр.) від ВО "Батьківщина" Тетяни Слюз.

Нагадаємо, Любомир Стадник очолив Стрийську РДА у лютому 2015 року, а з жовтня 2014 року він був т.в.о. голови Стрийської РДА. Його звільнив своїм указом Петро Порошенко у квітні 2016 року.

Додамо, 30 липня президент Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив голову Стрийської РДА Любомира Кащука. Кащук очолив цю РДА у грудні 2019 року. За словами Кащука, він пішов з посади через кадрову політику керівництва Львівської ОДА та механізм розподілу коштів на розвиток районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.