Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

герб ФК Карпати

fckarpaty.com

Середа, 5 серпня 2020, 13:40

Карпати презентували новий логотип для гри в ясельній лізі

герб ФК Карпати

ФК Карпати презентував новий логотип клубу, а герб Карпат передали "Ультрас Карпати".

Про це повідомляє інформаційний центр ФК Карпати.

Львівський футбольний клуб Карпати вирішив провести ребрендинг та презентував новий логотип клубу.

Герб Карпат, як головний символ клубу, його історії та досягнень, вирішили передати громадській організації "Ультрас Карпати", яка відтепер є повноправним власником прав на клубний герб.

"Передача прав на емблему відбулась на символічній локації – 16 фанатському секторі стадіону "Україна". Одразу після оформлення усіх необхідних документів за участю юристів обох сторін співвласник Карпат Олег Смалійчук передав символічний герб одному з засновників ГО "Ультрас Карпати" Михайлові Мірці" – йдеться у повідомленні.

Однак, за даними сайту Football.ua, для нового логотипу Карпати використали вже готовий шаблон, яки можна придбати у інтернеті за 10 доларів на сайті IStock.

Додамо, що Смалійчук провів розмову з батьками юних карпатівців. Він заявив, що академія нікуди не зникає і буде стабільно фінансуватись. Теперішній вектор клубу буде направлений на вихованців команди.

"Карпати" розпочнуть новий сезон у Другій лізі.

Зазначимо, на початку липня контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу виключив Карпати з учасників Прем’єр Ліги через неявку на двох матчах УПЛ з ФК Маріуполь – поєдинки 24-го та 29-го турів.

На початку червня у Карпатах зафіксували спалах коронавірусу, тому футбольний клуб був змушений відправитись на двотижневий карантин.

Додамо, що наприкінці травня Петро Димінський продав футбольний клуб Карпати футбольному агенту Олегу Смалійчуку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.