Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Вівторок, 11 серпня 2020, 10:22

Частині вулиць Залізничного району Львова вимкнули воду

Львів

Близько 40 вулиць району залишилися без водопостачання до 19:00 год через заміну водопроводу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Cьогодні, 11 серпня, з 09.00 до 19.00 год призупинено подачу води до частини Залізничного району міста через проведення планових робіт із заміни аварійної ділянки водопроводу на вул. Ангарній, 3.

Зокрема, без водопостачання залишилися вулиці: Повітряна, Сяйво, Олесницького, Тісна, Мирна, Скромна, Чижевського, Моторна, Пропелерна, Доробок, Вигоди, Пілотів, Низинна, Ловецька, Сірка, Підлісна, Потебні, Суботівська, Нечая, Косинського, Широка, Невелика, Дідушка, Олешківська, Планерна, Ангарна, Орельська, Сластіона, Гніздовського, Рудненська, Самарська, Кондратюка, Гайова, Чагарникова, Бандрівського, Ливарна, Параджанова.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі, а з 10.00 год у районі, на вул. Вигоди, 27, працює водовозка.

ЛМКП "Львівводоканал" сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.