Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівська Опера

Середа, 12 серпня 2020, 11:02

Львівська опера відновлює театральний сезон

Львівська Опера

Львівська опера відкрила двері для відвідувачів і розпочинає театральний сезон.

Про це повідомляє Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької на своїй сторінці у Фейсбуці.

Після кількамісячної "паузи", спричиненої пандемією Covid-19, вже цього тижня у театрі відбудуться перші концерти та індивідуальні екскурсії. На вихідних, 15 і 16 серпня 2020 року, відбудуться Гала-концерти з нагоди відкриття 121-го театрального сезону" – йдеться у повідомленні.

В Опері наголосили, що ексклюзивно до відкриття 121-го сезону в оформленні сцени будуть використані декорації до вистав, створені українським художником Євгеном Лисиком, який працював у Львівській опері впродовж 1960-1990 рр. 

Нагадаємо, у червні гедиректор – художній керівник театру Василь Вовкун заявляв, що заборгованість Опери, в тому числі за комунальні послуги та пожежну охорону, становлять 6,2 млн грн, а недоотримані доходи театру, станом на 1 серпня, мають становити близько 23 млн грн.

Через запровадження карантину вистави на великій сцені Львівської опери скасували з 12 березня, Опера запустила онлайн-трансляцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.