Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Громадський бюджет Львова

Понеділок, 17 серпня 2020, 17:11

У Львові стартував прийом проектів на громадський бюджет-2021

Громадський бюджет Львова

Подача документів на громадський бюджет Львова-2021 триватиме до 15 вересня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 15 серпня стартував прийом заявок на громадський бюджет Львова 2021 року, який триватиме до 15 вересня і який місто проводить уже впя'те.

Як заявив начальник управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський, цього року подавати та голосувати за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської ОТГ.

Загалом, за попередні чотири роки існування громадського бюджету в конкурсі перемогли 157 проектів на понад 86 млн грн.

Проекти, які виносять на громадський бюджет, повинні реалізовуватися з метою покращення інфраструктури міста: нові громадські простори, дитячі майданчики, території біля дитячих садків, шкіл.

Крім цього, ремонтні роботи на об’єктах не повинні перевищувати 50% вартості цілого проекту: 50% – ремонтні роботи, а інші 50% – закупівля нового обладнання, техніки.

Нагадаємо, минулоріч переможцями громадського бюджету Львова на 2020 рік стали 55 проектів, а на громадський бюджет-2018 загалом подали 160 проектів. Також на облаштування скверу на вул. Миколайчука, який був одним із проектів громадського бюджету, місто виділило близько 500 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.