Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

Середа, 19 серпня 2020, 12:22

У Львові запустили онлайн-трансляцію Грибовицького сміттєзвалища

Грибовицьке сміттєзвалище

Відтепер за Грибовицьким полігоном ТПВ можна спостерігати в онлайн-режимі.

Про це повідомляє ЛКП "Зелене місто" на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЛКП "Зелене місто" оприлюднило відео з камер спостереження, які розміщені при в'їзді на територію сміттєзвалища. Відтепер усі охочі цілодобово в режимі онлайн можуть зайти на сайт "Зеленого міста" та переглянути відеотрансляцію.


Нагадаємо, у грудні 2019 року польсько-румунський консорціум Vekto – Iridex Group Plastic переміг у тендері на рекультивацію львівського Грибовицького сміттєзвалища.

Додамо, у червні 2018 року Львівська міськрада та ЄБРР підписали кредитну угоду на 25 млн євро. Закупівлю здійснють за кошти позики ЄБРР, Фонду "Чисті технології" (CTF) та гранту Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P). У серпні 2019 цього року Львівська міська рада оголосила тендер на вибір підрядника з комплексної рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.  

Участь у конкурсі взяли сім закордонних компаній: консорціум JV Mesogeos S. A (Греція) та Rodina (Україна), консорціум SUEZ (Франція) та ONUR (Туреччина), консорціум JV GOKSIN INSAAT (Туреччина) та HAYAT GROUP (Азербайджан), VEKTO SP. Z O.O. (Польща).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.