Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Богдан Дубневич

Вівторок, 25 серпня 2020, 10:09

Дубневич вилікувався від Covid-19

Богдан Дубневич

Екс-нардеп Богдан Дубневич перехворів коронавірусом.  

Про це повідомив колишній народний лепутат Верховної Ради попередньгоо скликання Богдан Дубневич на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Моя перемога. Дякуючи медикам Центру легеневого здоров’я, мої 19 діб боротьби з вірусом – 5 з яких були критичними нарешті тест показує, що хвороба відступила. Хоча недуга далася взнаки і процес реабілітації буде не малим, я дякую ще раз усім за підтримку та молитву" – написав Богдан Дубневич.

Нагадаємо, ще на початку серпня у брата народного депутата з депутатської групи "За майбутнє" Ярослава Дубневича, нардепа Верховної Ради попереднього скликання Богдана Дубневича виявили коронавірус.

Богдан Дубневич балотувався на парламентських виборах-2019 від ОВО №118. Його обігнала Галина Васильченко, яка пройшла до Верховної Ради 9 скликання від партії Голос

Додамо, 29 жовтня НАБУ провели обшуки у будинку Богдана Дубневича в селі Зубра в справі відмивання понад 2 млрд грн. Тоді вони вилучили мобільний телефон Apple iPhone XS та флешку з файлами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.