Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок Богдана Дубневича

Вівторок, 29 жовтня 2019, 12:18

НАБУ проводить обшуки у Дубневича через відмивання доходів

будинок Богдана Дубневича

Обшуки у екс-нардепа Богдана Дубневича тривають у справі відмивання понад 2 млрд грн.

Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП розпочали обшуки у будинку екс-нардепа Верховної Ради попереднього скликання Богдана Дубневича, що у селі Зубра Пустомитівського району.

Обшуки тривають у рамках розслідування кримінальної справи за фактом відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, ухилення від сплати податків, а також недостовірного декларування з боку Богдана та Ярослава Дубневичів. Йдеться про 2 млрд грн.

"За попередньою оцінкою слідства, особи, причетні до злочину впродовж 2013-2018 років, легалізували понад 2 млрд грн доходів, одержаних злочинним шляхом. Попередня правова кваліфікація – ст.ст. 209, 212 та 366-1 КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з липня 2018 року" – наголосили у НАБУ.

Додамо, у повідомленні НАБУ не вказано прізвище нардепа, однак, за інформаією ЗМІ, йдеться саме про Богдана Дубневича. Зокрема, ще у березні в НАЗК знайшли у декларації Богдана Дубневича за 2016 рік неточності вартістю майже 3 млн грн. Тоді ж НАЗК відправили висновок щодо Дубневича до Національного антикорупційного бюро, яке також розглядає справу щодо відомостей у деклараціях про доходи братів Дубневичів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.