Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кандидати у депутати

Четвер, 27 серпня 2020, 14:28

Учасникам місцевих виборів дозволили приходити до виборців непорочними агнцями

кандидати у депутати

НАЗК дозволило кандидатам на місцевих виборах не декларувати свої доходи за 2019 рік.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції на своїй сторінці у Фейсбуці.

У НАЗК зазначили, що кандидатам на цьогорічних місцевих виборах подавати електронні декларації про доходи за 2019 рік до перемоги на виборах не потрібно.

"Чи треба кандидатам на місцевих виборах подавати декларації? Ні, допоки ви є кандидатом у депутати місцевої ради, Верховної Ради АР Крим або балотуєтеся на посаду голови міста, села або селища. Якщо ж вам пощастить перемогти на виборах – то декларацію "кандидата на посаду" за минулий рік необхідно подати" – наголосили у НАЗК.

Якщо ж особа вже подавала декларацію за минулий рік, то робити це повторно не потрібно.

Нагадаємо, 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням.

Також у Львові затвердили місця розміщення матеріалів передвиборної агітації й створили робочу групу для проведення місцевих виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.