Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Кльофа

galka.if.ua

Понеділок, 31 серпня 2020, 15:09

Кльофа переможе малорухливість Садового одним вправним пальчиком

Тарас Кльофа

Слуга народу висунула кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Тараса Кльофу.

Про це повідомили у партії Слуга народу у Фейсбуці.

Львівський обласний осередок партії Слуга народу обрав колишнього поплічника чинного мера Львова Андрія Садового у партії Самопоміч Тараса Кльофу кандидатом на посаду міського голови Львова.

"Результати голосування показали, що львів'яни хочуть бачити нові обличчя у владі Львові й готові підтримати обидвох із запропонованих партією "Слуга Народу" претендентів – і Тараса Кльофу, і Олега Березу. Зважаючи на це, Львівська обласна організація політичної партії "Слуга Народу" погодила Тараса Кльофу, як кандидата на посаду голови Львівської об'єднаної територіальної громади (міського голови Львова)", – йдеться у повідомленні.

Як йдеться у повідомленні, остаточне рішення про затвердження кандидатури Тараса Кльофи, як представника партії у змаганнях на виборах у Львівській ОТГ, буде прийняте сьогодні, 31 серпня, на Всеукраїнському з'їзді партії Слуга Народу у Києві.

Зазначимо, Тарас Кльофа є старшим ординатором урологічного відділення клініки урології та гінекології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, у 2004 році перебував впродовж 8 місяців в Іраку у складі миротворчого контингенту та учасник АТО у 2014 році (дві ротації).

Згідно з виборчим списком політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" був кандидатом у депутати та пройшов до Львівської міської ради на виборах у 2015 році.

Однак наприкінці травня цього року він та ще четверо депутатів із "Самопомочі" покинули фракцію та утворили у Львівській міськраді депутатську групу "Позафраційні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.