Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

dbr.gov.ua

Четвер, 3 вересня 2020, 10:00

У Львові на хабарі в 9000 доларів затримали посадовця Укртрансбезпеки

хабар

Хабарник отримував гроші від підприємця за безперешкодну видачу ліцензії на вантажоперевезення.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

Вчора, 2 вересня, слідчі львівського відділення ДБР затримали працівника одного з відділів департаменту моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення Державної служби України з безпеки на транспорті.

За даними слідства, посадовець зі спільниками одержав від підприємця 9 000 доларів за безперешкодну видачу дозволів на перевезення вантажів автомобільним транспортом та отримання ліцензій, а також за невисвітлення виявлених порушень в матеріалах перевірок.

"21 серпня 2020 року було задокументовано факт вимагання та одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США. 2 вересня 2020 року під час одержання другої частини неправомірної вигоди у сумі 8 500 доларів США посадовця затримано в порядку статті 208 КПК України" – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру у одержанні службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі (ч. 3 ст. 368 КК України) та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Крім цього, тривають обшуки в приміщенні Укртрансбезпеки, перевіряється причетність вищого керівництва до вчинення вказаного злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.