Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

П'ятниця, 4 вересня 2020, 14:17

Депутати вимагають виділити землю для створення у Львові Парку живої пам'яті

Петро Адамик

Для вшанування загиблих на Сході України депутати планують створити у місті Парк живої пам'яті.

 

Сьогодні, 4 вересня, під час сесії Львівської міської ради голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик зачитав звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо виділення земельної ділянки у місті для заснування Парку живої пам'яті.

"Останні роки стали для українців найбільш болючою та гіркою сторінкою в історії, адже вони пов'язані з подіями на Сході України, з російською агресією і загибеллю великої кількості наших дуже гідних людей. Аби хоч трохи розділити втрату, рідні загиблих воїнів запропонували створити Парк живої пам’яті, де б вони змогли висадити дерева на згадку про полеглих захисників" – йдеться у зверненні.

За словами Адамика, ще у березні на сесії депутати схвалили ініціативу створення у Львові Парку живої пам’яті українських Героїв, проте ділянки для розташування парку так і не визначили. 

"Люди наполягають на створенні Парку живої пам’яті Героїв, родичі висадять там дерева, які можливо за своє життя не встигли висадити загиблі герої. Фракція Європейська Солідарність звертається з даною вимогою до Львівської міської ради. Ми відстежуємо втілення в життя цієї ідеї та зробимо усе можливе аби заснування Парку не було й надалі відтягнуте у часі" – йдеться у зверненні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.