Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівка

П'ятниця, 4 вересня 2020, 16:27

З початку року на Львівщині оштрафували більше 100 вантажівок за порушення вагового контролю

вантажівка

З початку року працівники "Укртрансбезпеки" виявили у області 102 порушення вантажівками габаритно-вагового контролю.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З початку року працівники "Укртрансбезпеки" спільно з поліцейськими перевірили 3254 транспортних засобів та виявили 102 порушення.

Cеред них – 86 фактів перевищення вагових обмежень, 10 фактів перевищення габаритних параметрів, 2 факти відмов від габаритно-вагового контролю та інші.

"На дорогах Львівщини цілодобово працюють комплекси габаритно-вагового контролю. Щодо накладених штрафів за проїзд автомобільними дорогами з перевищенням габаритно-вагових обмежень, то загальна сума склала понад 30 тисяч євро" – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

За його словами, габаритним вважається транспортний засіб, ширина якого перевищує 2,6 м, а висота від поверхні дороги – 4 м, а великоваговий – якщо його вага більша, ніж 40 тонн.

Зазначимо, у лютому Львівська ОДА заявляла, що через недостатню кількість працівників управління Укртрансбезпеки у Львівській області не можна повністю забезпечити постійний габаритно-ваговий контроль на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.