Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Арена Львів

П'ятниця, 4 вересня 2020, 17:00

Рух Козловського реанімовуватиме румовище Арени.Львів

Арена Львів

ФК Рух проводитиме домашні матчі УПЛ на стадіоні "Арена Львів".

Про це повідомляє футбольний клуб Рух. 

Домашні матчі футбольного клубу Рух у сезоні 2020/21 пройдуть на стадіоні "Арена Львів".

Найближча гра львів'ян відбудеться у суботу, 12 вересня. Рух змагатиметься з чинним чемпіоном України донецьким Шахтарем.

"Вболівальники "жовто-чорних" матимуть змогу підтримати львів'ян безпосередньо на стадіоні. Інформація щодо продажу квитків на гру Рух – Шахтар з'явиться на нашому сайті згодом" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 15 червня Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.