Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 7 вересня 2020, 14:25

Батьківщина має патріотичних кандидатів в усі ради Львівщини

Михайло Цимбалюк

Батьківщина делегуватиме своїх представників у місцеві органи самоврядування усіх рівнів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Заступник голови партії ВО "Батьківщина", народний депутат України Сергій Власенко, та  голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", народний депутат України Михайло Цимбалюк провели пресконференцію у Львові на якій обговорили майбутні місцеві вибори.

"Батьківщина" висуватиме кандидатів до місцевих органів самоврядування усіх рівнів, проте, наразі тривають дискусії хто саме має бути представленим.

"Ми маємо кандидатів в усі ради. Зараз ми вивчаємо думку наших первинних об'єднаннях партії. Ми маємо всюди свої партійні осередки, достойних людей з політичним досвідом та без нього, бо в нас велике представництво молоді", – запевнив Михайло Цимбалюк.

Також Михайло Цимбалюк наголосив на важливості професійних якостей управління господарством, яке належить певним ОТГ, бо нездатність до ефективного управління призвело до укрупнення об'єднаних територіальних громад.

"Де є сильна команда "Батьківщини" до нас приєднуються інші населені пункти, що не може не тішити", – повідомив Михайло Цимбалюк.

Сергій Власенко зауважив, що на тлі всіх внутрішніх та зовнішніх проблем, які постали перед країною, місцеві вибори стають достатньо знаковими.

"Якщо ми на центральному рівні, на рівні президента, на рівні уряду бачимо повне розбалансування, відсутність розуміння економічної стратегії, політичної стратегії, бачимо політику "а какая разница", то на рівні органів місцевого самоврядування ми повинні отримати абсолютно інший підхід. Ми повинні отримати фахових керівників, повинні отримати людей, які знають міське господарство, ми повинні отримати людей, які знають проблеми містян і знають, як ці проблеми вирішувати. Ось це головне", – наголосив Сергій Власенко.

Також Власенко зауважив, що розуміючи всі виклики, які постали перед країною, "Батьківщина" на місцевих виборах буде висувати професійних людей.

"Як раніше вже сказала Юлія Тимошенко, ми будемо висувати кандидатів в усі ради усіх рівнів, починаючи від сільських та селищних й закінчуючи обласними на відповідних територіях. Ми пропонуватимемо громаді людей, які вже чогось досягли у своєму житті, людей, які збудували певні системи будь то в медичній сфері, чи в освітній сфері, чи у сфері міського житлово-комунального господарства. Ми пропонуватимемо людей, які знають, що робити, як робити й куди рухатися", – запевнив Сергій Власенко.

Також Власенко заявив, що партія готова йти на певні домовленості зі своїми конкурентами, але головною з вимог є відсутність псевдопатріотизму у діяльності партій чи кандидатів.

"Серед псевдопатріотів я вирізняю партію "Європейська солідарність" та лідера партії Петра Порошенка", – заявив Сергій Власенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.