Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГУ Нацполіції

ГУ Нацполіції

Понеділок, 7 вересня 2020, 14:34

У Львові на хабарі спіймали начальника залізничної станції

ГУ Нацполіції

Начальника залізничної станції у  Львові регіональної філії "Львівська залізниця" затримали при передаванні хабаря розміром у 10 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Львівській області.

Начальника залізничної станції затримали під час отримання хабаря у сумі 10 тисяч гривень. Він їх вимагав за те, що надасть залізничні вагони та теплотяг для відвантаження металобрухту зі станції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування. Посадовця затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.