Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

BookForum

Вівторок, 8 вересня 2020, 15:50

Патті Сміт стане почесною гостею фестивалю BookForum 2020

BookForum

Цьогоріч BookForum проходитиме 16-20 вересня і відбудеться без проведення книжкового ярмарку.

Про це повідомила прес-служба ГО "Форум видавців у Львові".

27 Львівський міжнародний BookForum проходитиме 16-20 вересня та відбудеться без проведення книжкового ярмарку. Загалом до 137 онлайн-подій BookForum приєднались понад 300 учасників, серед них – 23 іноземних автори з 5 континентів.

Фокусна тема 27 BookForum – "Перепис населення: знати, хто ми є". Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

"Цьогоріч ми сформували програму за питаннями перепису населення. Кожна дискусія, читання, розмова, лекція – це відповідь на одне з 8 питань опитувальника. Усі спікери та спікерки у програмі – не випадкові. Вони готові чесно відповідати, а ми – слухати" – наголосила програмна директорка 27 BookForum Софія Челяк.

Почесною гостею фестивалю стала американська письменниця та музикантка Патті Сміт, спеціальними гостями також будуть: мексиканська письменниця Фернанда Мельчор, австралійська письменниця Гізер Морріс, британський письменник Пітер Померанцев.

Цьогоріч навколо BookForum об'єднались 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроектів: Мистецький Арсенал, Мистецький фестиваль "Ї", Кримський інжир, Translatorium, Острів Європи та Meridian Czernowitz.

BookForum спільно з Respublica Fest трансформував і "Ніч поезії та музики non-stop", що відбудеться 19 вересня.

Зазначимо, усі події 27 BookForum – безкоштовні, а онлайн-трансляції відбуватимуться на сайті Форуму видавців.

Нагадаємо, раніше Book Forum-2020 планували провести в онлайн-форматі, а почесною гостею 27 BookForum буде польська письменниця та лауреатка Нобелівської премії Ольга Токарчук.

Додамо, 26 BookForum, який проходив у Львові 18-22 вересня 2019 року, відвідали понад 25 тисяч львів’ян та гостей міста, а участь у ньому взяли літератори із 30 країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.