Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча клінічна лікарня Львова

mdkl.lviv.ua

Середа, 9 вересня 2020, 10:34

У дитячій клінічній лікарні Львова запрацювала нова сучасна травматологічна операційна

дитяча клінічна лікарня Львова

В ортопедо-травматологічному відділенні КНП "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова" запрацювала нова сучасна травматологічна операційна.

Про це повідомила завідувач відділення Галина Гачкевич.

Як пояснила завідувачка, у відділенні зроблений спеціальний ремонт та встановлене сучасне обладнання.

"В операційній буде підтримка оптимального температурного режиму, без прямих потоків повітря, що надзвичайно важливо для наших пацієнтів, стерильність всього повітря, що заходить в операційну, сучасне обладнання, включаючи візуалізатор вен, збільшуючі лінзи, безтіньову лампу, енергоефективний і з підвищеною безпекою коагулятор, можливість підключення апаратів для малоінвазивних операцій, візуалізація процесу оперативного втручання з можливістю трансляції його у навчальну кімнату та по системі телемедичних консультацій тощо", – розповіла Галина Гачкевич.

За словами лікарки, дитячий травматизм сьогодні є поширеним куди більше, ніж травматизм дорослих, тому поява такої операційної є надважливою.

"Сьогодні наші діти допитливі, активні і безстрашні, тому травматичних випадків є дуже багато і багато, нажаль, важких. За допомогою сучасної травматологічної операційної ми зможемо значно покращити і пришвидшити оперативні втручання", – додала вона.

Нагадаємо, ремонт у травматологічній операційній вдалося здійснити за допомогою громадського проекту №18 "Я хочу знову бігати" (3 млн грн – кошти проекту, 200 тис грн – кошти лікарні).

Зазначимо, що це перша такого високого класу операційна у системі закладів охорони здоров’я міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.