Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 9 вересня 2020, 16:19

П'ять шкіл Львівщини перевели на дистанційне навчання через коронавірус

школа на Львівщині

5 із 1188 шкіл області перейшли на дистанційну форму навчання.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив вчора, 8 вересня, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска, п’ять шкіл області перебувають на дистанційному навчанні через загрозу коронавірусу, натомість у 1188 закладах загальної середньої освіти освітній процес здійснюється в стаціонарному режимі.

За його словами, у кожній школі розроблено маршрути руху учнів, щоб не допустити великого скупчення дітей, а у розкладах занять передбачена можливість проведення занять з окремих предметів на відкритому повітрі.

"Згідно із зібраними департаментом даними закладів загальної мсередньої освіти Львова та області коштом місцевих бюджетів забезпечені пірометрами, дезінфікуючими засобами та паперовими рушниками. Засоби індивідуального захисту працівників, зокрема маски, респіратори, щитки придбано теж коштом місцевого бюджету" – додав Олег Паска.

Зазначимо, раніше три навчальні заклади у Сколівському, Жидачівському та Кам'янка-Бузькому районах перейшли на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, рішення, чи проводити змішану форму навчання в адміністрації навчальних закладів вирішують самостійно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.