Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Понеділок, 31 серпня 2020, 11:58

Адміністрації шкіл вирішуватимуть самостійно чи проводити змішану форму навчання

школа на Львівщині

Рішення, чи проводити змішану форму навчання в адміністрації навчальних закладів вирішуватимуть самостійно.

Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час щоденного брифінгу Міністерства охорони здоров'я.

Вчора, 30 серпня, Максим Степанов заявив, що рішення про змішану форму навчання приймається на рівні адміністрації навчального закладу. Лише у "червоній зоні" загрози поширення коронавірусу навчання відбуватиметься дистанційно.

"Освітні заклади мають перейти на дистанційну форму навчання у регіонах із "червоним" рівнем епідемічної небезпеки. Рішення про змішану форму навчання приймається на рівні адміністрації навчального закладу. Ми знайшли оптимальний баланс між процесом навчання та створенням безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу, і я завдячую працівникам навчальних закладів за порозуміння. За те, що пильнуватимуть, зокрема, стан здоров’я учнів", – зазначив очільник МОЗ.

Максим Степанов також наголосив, що Міністерство охорони здоров'я рекомендує в тих школах, де є така можливість, забезпечити навчання дітей різних вікових груп на різних поверхах навчального закладу, щоб учні  якомога менше контактували між собою.

Нагадаємо, раніше у школах дозволили не використовувати маски. Ще раніше у МОЗ заявляли, що планують затвердити норму щодо проведення уроків викладачами в школах помаранчевої зони у захисних щитках, а у  Міністерстві освіти та науки заявляли, що не будуть забезпечувати школи засобами індивідуального захисту, це завдання поклали на місцеву владу.

Після 31 серпня, на Львівщині зберігатиметься помаранчевий рівень загрози поширення Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.