Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євросоюз

П'ятниця, 11 вересня 2020, 16:44

ЄС продовжив персональні санкції проти Росії до березня 2021 року

Євросоюз

Рада ЄС продовжила санкції проти фізичних осіб та організацій Росії до 15 березня 2021 року.

Про це повідомляє Українська правда.

Рада Євросоюзу прийняла рішення продовжити санкції проти осіб та суб'єктів Росії, відповідальних за підрив територіальної цілісності України, ще на шість місяців, до 15 березня 2021 року.

"Сьогодні Рада вирішила продовжити санкції, спрямовані проти осіб та організацій, які продовжують підривати або загрожувати територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на 6 місяців до 15 березня 2021 року", – йдеться у повідомленні.

Існуючі обмежувальні заходи передбачають як обмеження подорожей, так і заморожування активів, і надалі застосовуватимуться до 175 осіб та 44 суб'єктів господарювання.

Востаннє Рада ЄС вирішила продовжити на півроку індивідуальні санкції стосовно 175 росіян і сепаратистів, а також обмеження щодо 44 компаній 13 березня цього року.

Нагадаємо, у червні цього року Рада ЄС продовжила санкції проти Росії до 31 січня 2021 року, а 18 червня Рада ЄС продовжила на рік санкції проти Росії, запроваджених у зв'язку з незаконною анексією Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.